Semper børnemad

God mad, hver dag

Læs mere om vores børnemad

Gratis mobil app

KLAR, PARAT, SPIS!

"Klar, parat, spis! - Barnets mad det første år", giver dig overblik over dit barns udvikling og inspiration til retter du kan servere, afhængig af dit barns alder og parathed. 

Nyhed!

Måltid i klemposer

Nu kan du få vores mest populære måltider i klemposer. Samme gode opskrift og naturlige råvarer. Nemt for barnet at spise selv. Og lige så gode kolde som varme!

Vores produkter

Find den rette mad, drikkevarer & snacks til dit barn!

Alle vores produkter er tilpasset og udviklet til børn i forskellige aldre. Med naturlige råvarer, det rette næringsindhold og masser af kærlighed.

Børnemadsskolen

Tid til bidder i maden

Hvad indeholder børnemad egentlig?

Alle har ret til god mad!

Semper har en vision: Vi mener, at alle har ret til god mad. Naturlig god mad uden kunstige tilsætningsstoffer. Børn og voksne med forskellige ernæringsbehov skal føle sig trygge ved det, de spiser.

Semper blev grundlagt i 1938. Det hele begyndte med, at Ninni Kronberg opfandt en metode til at tørre mælk, så det blev til pulver. I dag er vores primære områder børnemad, glutenfrit og modermælkserstatning – og vores kendetegn er god og næringsrig mad. Vores produkter er fremstillet i samarbejde med ernæringseksperter og forskere.

Læs Sempers vision